Thursday, May 17, 2012

Senarai Hadiah Mini Giveaway 2012 by Cik Purple




Photobucket
Oke, kat sini korang boleh tengok dengan lebih jelas hadiah untuk MINI GIVEAWAY cp nih.. :) Harap korang suka.. 

1. Keychain dari Labuan x 2 Pemenang




2. Set Brooch Ribbon by Cik Purple x 2 Pemenang
Contoh:


3. Fridge Magnet Pizza x 1 Pemenang


4. T - Shirt Sarawak sponsor by Cik Hannah x 2 Pemenang
Contoh:


5. Header by Miss Z x 2 Pemenang
Contoh:


6. Watermark by Cik Purple x 3 Pemenang
Contoh:




Top Referral: Bandung Indonesia Fridge Magnet and Set Brooch Ribbon 


 

Ha, amacam? oke tak? so kalau nak join masih sempat lagi.. cepat! klik >> MINI GIVEAWAY 2012 by Cik Purple!! :)


More Information? : http://littlequeenstory.blogspot.com/ , https://www.facebook.com/pinkypuff2011

Thursday, May 3, 2012

Clutch Avon Limited Edition dari Kedaikl.com




Photobucket
Alhamdulillah.. Rezeki tuh datang dari Allah SWT kan.. :) baru baru nih cp menang giveaway kat blog INI.. Tak sangka jugak terpilih walaupun entri cp biasa biasa jer.. :) Apa apa pun syukur ke hadrat Illahi.. 




cantek kan.. hee.. ingat boleh kepit clutch ni mcm mak datin.. tp agak besar and boleh memuatkan notebook  kesayangan cp nih.. hehe.. so pasni nak bawak notebook jenjalan, guna beg ni je la..hehe
Hadiah ni di taja oleh KEDAIKL.COM
yang lagi best, penaja ni bermurah hati nak kasi free postage.. Alhamdulillah.. Yela, penganjur kata, postage akan ditanggung oleh pemenang sendiri.. :)

TERIMA KASIH ! :)

Friday, April 20, 2012

lucky draw by izzul

Photobucket
Sila KLIK link di bawah untuk join..

http://aisakateehee.blogspot.com/2012/04/lucky-draw-contest-by-izzul.html

tutup pada jam 12 malam ini.. so cepat2 k! :) hadiah gempak!

tag:
1. Cik Rose Cute
2. Miss Z
3. Kak Yui 
4. Kak Nad
5. Pena Lusuh