Sunday, July 31, 2011

contest aku dan baju kurung


nak join kelik banner

syarat2 contest ni ialah:

  • buat satu entry dengan tajuk aku dan baju kurung. letak banner kat atas tu dan linkkan ke entry ni.
  • letak SATU gambar korang yang korang rasa paling cun dengan memakai baju kurung
  • ceritalah sikit kenapa korang rasa gambar korang tu cun. ehehehe
  • tag 3orang kawan korang and make sure diorang tau.
  • linkkan entry korang kat komen entry ni
  • nak follow blog ni or taknak tu terpulang kepada korang. takde paksaan.
1st place: topup rm15
2nd place: topup rm10
3rdplace: topup rm5


saya bukan mak org.. tapi saya bakal jadi mak org klau ader rezeki..hihihi

cun ek??? biase jer.. mana cun.. hahaha..

tp pakai baju kurg memang cun la..

ce tgk klu pakai tee..


haaa.. x nmpk ayu kan?? sbb tuh cp cun kalau pakai bju kurung.. hahaha

entah pape aku ngarut nih..:D

tag:
Genkcorner
etong
MissCT




1 juta doakan cp menang:

Etong said...

wahhh siuk. insyaAllah i join yer :)