Saturday, July 30, 2011

July Give Away:kau sahabat kau teman by Hana,syafa dan kak yana


nak join kelik banner eh..

join satu lagi contest BFF..:) shuke sgt join contest cenggini sebab baru amik pic latest ngan BFF tersayang..hihihi..

okeh, nak tau sape BFF cp?
beliau.. ehem..

 tp BFF khayalan semata mata..

hahahaha.. maksud BFF disitu BoyFriendForever.. muahahahahahaha

okeh, org yg bertanggungjawab mempertemukan cp ngan BFF diatas ialah..
jeng jeng!
drum roll pleeezzzz hihi..:]


she's my best friend forever! dia teman suka duka cp.. 
cp kenal dia hampir 3 tahun lalu..
masa tuh masuk form 6 sama2.. hihi
cp tak ingat bila kali pertama cp cakap ngan dia tp cp masih ingat masa tuh kat pondok dekat 
dewan terbuka skola..:]

sejak dari tuh, persahabatan kite org bermula..:)
pengalaman paling manis cp masih ingat, masa tuh hari terakhir kat sekolah, cp ngan genk sambut besday sama sama kat skola dan potong kek sesama bersaksikan teman sekelas dan cekgu..
besday kite org tak sama, tp masa tuh kan dah last day, sesaja sambut sesama..:)
besday cp 13 november, genk pulak 19 disember.. hihihi..

selain tuh genk jugak memahami cp.. dia dah buat impian cp nak naek train tercapai..
sejak april lalu cp request kat kawan2 lain, sume takde masa nak temankan cp.. tp finally, beberapa hari yg lalu genk ajak cp naek train! best sgt! hihihi

genk nih orangnya simple dan penuh misteri.. maksudnya dia suka memendam sesuatu sendirian..:)
kalau dari segi fizikal, kecik jer orgnya tapi tinggi lebih kurang macam cp jugak la kot..:)
kulit sawo matang, tak gelap tak jugak cerah..:)

nama sebenar beliau Nurhafizah Madani, Anak Sulung kepada puan Fatimah Abu Bakar dan Incik Madani Osman. Mempunyai 3 adik yg lain, dua lelaki dan seorang perempuan.:)
Bersekolah rendah di SK.palu- palu Kuala penyu, kemudian meneruskan peringkat menengah di SMKA limauan Kimanis sehingga tingkatan 5..:)seterusnya tingkatan 6 di SMK membakut II.Disitu tempat pertemuan pertama kami dan bermula la kisah persahabatan kami.

ceh cp tau sume la pasal genk..:p (tak caya tanya genk, betol atau tak fakta nih..:D) sekarang beliau sedang fanatik kepada Ismail Faruqi, Sahabat seangkatan kekasih saya, Amirul Hadi..:P
kami pernah membuat segmen bersama sama, pernah berkongsi belog dan cp masih perlukan dia utk mengetahui everything tentang dunia blog..:)


jom skodeng pix kte org..:)






ambil jarum di dalam peti
negeri terengganu halus tenunnya
hanya kau sahabat sejati
terima kasih atas segalanya

makan sup di tuang kicap
habis terkena kicap di bajunya
tiada kata mampu ku ucap
semoga persahabatan ini kekal selamanya

hahahaha..walau pantun tak tentu hala, ianya ikhlas dari hati ini..:)

tag:
Etong
Natasya



3 juta doakan cp menang:

N A T A S Y A ツ said...

aka, thank tag :DD

Etong said...

andu..bha nnt aku rajin aku join k hihi

Cik Purple Pinkypuff said...

cepat la kamurang join.. mo tutup suda bisukk.:)