Friday, July 29, 2011

my first CONTEST : BFF FOREVER


nak join kelik banner laju lajuuu!!

tarikh tutup penyertaan :)
27 / 8 / 2011
syarat syarat wajib
1 . FOLLOW blog nieh ----> SCHANATASHA
2 . COPY BANNER
3 . buat entry pasal BFF anda ( cerita pahit manis bersama )
4 . bersama2 dgn PIC korang & BFF korang :)
5 . and than copy link entry korang & tinggalkan link korang dkt comment bwh entry nieh :)
6 . tagged : minimum 5 orang 
 that all . mudah kan ?

 sebenarnya BFF cp ada 3 orang..:)

tapi takde pon gambar kite org bertiga..:)

skang nih yg paling cp rapat memang GENKCORNER la..:)

kenangan pahit tak ade lagi sebab persahabatan kite orang baru terjalin kurang dari 3 tahun..

cp kenal genk masa masuk form 6 tahun 2008 dulu..

cp memang tak pernah gaduh ngan genk.. sekali pun tak penah, sebab genk nih sgt supportive..

contohnya blog nih, dia yg bawak cp, dia yg ajar cp macam macam pasal blog..:)

lagipun

dia bukan jenis yg cakap banyak..:)

dia jarang membantah dan baek sangat..:) cp selalu mintak tolong dia tapi dia tak pernah marah, tak pernah rasa jemu nak tolong cp..

selain tuh, kalau ada pape masalah, cp mesti share kat genk..:)

pengalaman manis kita org banyak tapi yg paling latest memang pengalaman beberapa hari lalu..




haaaa.. kita org pegi naek train same2.. best taw..kte buat train tuh mcm kte org yg punye!
hehehehehe..

best sangat sebab genk dah penuhi impian cp.. cp dah lama teringin nak naek train,, cp dah request kat suma BFF takde sorang pun yg dapat temankan cp kecuali genk..:)

cp dah request lama, since train nih bukak dalam bulan April camtuh.. walaupun dah lama tp genk masih ingat..

genk paling BEST! sangat BEST! BEST forever!!! :D

di kesempatan nih cp nak ucap ribuan terima kasih kat genk sebab tolong cp penuhi impian cp..:)

thanks jugak sebab kenalkan siapa Amirul Hadi Zainal   sama cp.. sampai cp jatuh cinta.. Hahahahaha.. Sempat lagi..:P

leb u! mmmwah! mmmwah!! :D


tengok tv, sambil makan lada,
ada berita yg gempak punya,
walau dimanapun kita berada,
moga persahabatan kita, kekal selama lamanya!

walaupun ini entri contest.. tp ini entri betul2 tulus cp ucapkan buat genk.. ini merangkumi entri penghargaan cp jugak.. peghargaan buat sahabat terbaek cp..:) tanpa contest pun cp tetap sayang genk! :)

tag:


Missct
Cik Rose Cute
Natasya
Etong
Mish Apple


p/s: genk, mun manang aku kasi ko topup jak la.. pasal ko ndak pandai makai contact lens kan..hahaha..:p