Tuesday, August 23, 2011

First Giveway By Tengkunizam | Rakan Blogger Klik1Malaysia

nak join klik banner

perghhhh hadiah dier??? mantap bhaiii.. wa tell lu ade 73 pemenang.. mana lu olang nak jumpe GA macam tuh.. ape lagi, lu olang kelik jer banner kat atas tu, telus dailek (direct) pi itu blog tuan itu olang.. (perghhh gua kasi losak mahase..)

#abaikan kesalahan tatabahasa di atas#

oke, beeeertukar! (ala ala eksen kamen shinchan)

kalau nak kata hadiah yg cp TERINGIN tuh kan, saye nih teringin nak photoshot..(sambil berangan..) tp teringat kat badan gua yg 3 kli ganda dr Fatin Liyana yg cun tuh! memang dah terbayang bayang bro Fad Ali pengsan nak amek gamba gua sebab takde posing yg cun!.. hahaha.. :D

jadi oleh kerana kesedaran diri yg sangat tinggi melanda hati, cp teringin nak dapat MONEY MONEY MONEY je la RM50.. dari Asfandi Ahmad.. :) ceh konon konon mcm iye iye jer dapat.. haha

Tarikh tutup ialah pada 28 September 2011
Keputusan akan diumumkan pada selewat2 nya 8 Oktober 2011

0 juta doakan cp menang: