Sunday, August 14, 2011

Saya Gadis Bertudung


na join kelik banner


1. Buat 1 entry bertajuk Saya Gadis Bertudung.
2. Letak gambar anda bertudung, xkisah tudung jenis apa asalkan menutup aurat & gaya yang baik.
( tak semestinya nampak muka.. )

3. Lengkapkan ayat ni :
 Saya bangga menjadi gadis bertudung kerana bertudung itu merupakan kewajipan bagi setiap wanita yang bergelar muslimah. sebagai seorang muslimah tiada kata TIDAK untuk memakai tudung.. saya tidak berbangga saya memakai tudung tapi saya berbangga kerana mampu menjaga aurat dan menjalani perintah Allah.. sesungguhnya aurat itu merupakan maruah bagi seorang wanita. ( xkisah pnjg mne pon )
4. Letak banner diatas ni di bahagian atas entri anda kemudian link ke segmen ni.
5. Dah siap tinggalkan link anda di sini oke.
6. Hanya perempuan shaja. ( jangan ada plak laki yang nak join hehe )
7. Pemenang dipilih berdasarkan gambar yang elok+sopan dan juga statement yang dibuat.

TARIKH TUTUP : 24 Ogos 2011 jam 12 t/h

3 pemenang utama akan menerima koleksi tudung dari CARTIECA CLOSET.
semua peserta yang join akan dimasukkan dalam senarai Gadis Bertudung di ruangan sidebar blog ni sehingga 31 Ogos 2011. 

4 juta doakan cp menang:

cart kartika said...

gud cp.. thx for join.. ada apa2 ika inform later k ^^

Cik Purple Pinkypuff said...

wokeh..:D

.embun. said...

follow kamu :) peserta gadis bertudung jugak ;)

cart kartika said...

jum tengok senarai pemenang http://cartiecacloset.blogspot.com/2011/08/pemenang-contest-gadis-bertudung.html