Saturday, September 17, 2011

Wanita2u 2nd Giveaway

~STICKY POST~

nak join klik banner

oke korang.. jom join GA nih.. macam biasa la kan.. tapi kali nih spesel punya sebab kita bole dapat LIMITED EDITION LUNA BLEU CABANA BOY BODY MIST (TOP SCENT) berserta 2 hadiah misteri

cp memang tak pernah lagi try perfume nih.. harap la bole dapat.. hehe.. btw kat belog nih ada mcam macam yg korang bole dapatkan contohnya sabun pelangsingan badan.. KLIK DISINI

oke cara cara nak join senang jer.. :)

Apa yang anda perlu buat simple sahaja iaitu:
  1. Blogger 
  • Jadi follower blog Wanita2u. Skip jika anda sudah jadi follower.
  • Buat simple post mengenai giveaway ini dengan kata-kata anda sendiri. Anda boleh menambah atau menggunakan banner di atas dan salin syarat-syaratnya.
  • Anda perlu letakkan url post ini ke dalam blog post anda.
  • Buat sticky post mengenai giveaway ini sehingga 17 September 2011.
     2.  Facebook
  • Like page Wanita2uSkip jika anda sudah like.
  • Like post ini (seperti gambar di sebelah).
  • Share ke wall Facebook anda mengenai giveaway ini & tag Wanita2u. 
     3.Twitter
  • Follow kakfash on twitter. Skip jika anda sudah follow.
  • Retweet post ini (seperti gambar di sebelah) dengan klik tweet button di bawah dengan menyebut "RT @kakfash". 

  • Giveaway ini akan berlangsung mulai hari ini 3/9/2011 hingga 17/9/2011

2 juta doakan cp menang:

Wanita2u said...

tq for joining this GA:)

for fb method, ada yang xcomplete dear, kurang sket je lagi.
first like entry GA tu seperti dinyatakan. then tekan button share to fb & tag Wanita2u.com. :) simple jeee.

for twitter, xnampak progress. kena follow wanita2u dahulu then RT entry GA seperti yang dinyatakan.

;)

yayath said...

good luck cp:)