Thursday, November 24, 2011

2nd GiveAway by CP | My Birthday Wishes

Photobucket
EDISI GAM UHU

Mowning korang! :)
Oke oke, hari nih, sekali lagi..cp akan buat GIVEAWAY buat semua FOLLOWER cp..:)

GA nih sempena Besday CP yang akan datang on this November.. :)

Sebenarnya niat di hati nak buat contest, tapi.. malas la.. lebih baek buat GA, senang untuk korang, lagi senang untuk CP kan? :)

hehehe.. okeh, meh baca
  TERMA DAN SYARAT

  • Terbuka kepada semua yang memiliki blog..
  • Wajib Follow Blog CP PERSONAL >TEKAN SINI< untuk tahu update pasal GA nih
  • Mesti ada akaun facebook
SYARAT-SYARATNYA:


  1. korang di WAJIBKAN untuk LIKE gambar cp dekat facebook.. SILA TEKAN SINI dan SINi
  2. buat satu entri ringkas dengan tajuk [ 2nd GiveAway by CP | My Birthday Wishes ]
  3. letakkan banner diatas dan LINKKAN ke entri ini
  4. Tag 2 Orang/lebih Rakan Anda ( TOP REFERRAL akan mendapat hadiah saguhati)
  5. Hantar penyertaan anda di ENTRI PERSONAL BLOG cp sahaja.. jangan lupa sertakan ID FACEBOOK DAN URL ENTRI ANDA
Tarikh TUTUP : 24 / NOVEMBER / 2011
( pukul 11.59 malam)

miscellaneous:
Anda boleh menggunakan FACEBOOK keluarga, rakan atau saudara mara anda untuk membuat undian (LIKE) pada gambar tersebut, lebih ramai lebih bagus dan kredit akan diberikan kepada anda untuk setiap undian.. JANGAN LUPA sertakan sekali ID facebook yang anda gunakan untuk memudahkan pemberian kredit..:) 1 kredit untuk 1 undian..:)

Hadiah? KLIK DISINI


Pemenang akan dipilih menggunakan RANDOM.ORG..


Peringatan SEKALI LAGI


 jangan lupa sertakan ID FACEBOOK DAN URL ENTRI ANDA di ruang komen entri blog personal Cp
dan, hanya komen penyertaan sahaja yg akan di'approve.. sebarang pertanyaan, tanya kat FB cp k..

nota cumil: ada yang berminat nak sponsor doodle or hadiah? bole kontek CP kat email eyza_ikeuchi333@yahoo.com atau facebook TEKAN SINI


nota cumil sgt2: yg dah like sebelum GA nih berlansung, korang cuma perlu buat entri jer k..:) tp jangan lupa sertakan ID facebook korang nanti..:)

3 juta doakan cp menang:

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow...follow pakjoe blk http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/

Faz Abas said...

menarik gak GA ni tapi macam banyak lah dia punya terms & conditions :(

jemput datang ke blog www.kisah-dan-kasih.blogspot.com

cik fa said...

anda dijemput untuk join GA CONTEST cik fa...hadiah menarik menanti anda darling...

LINK CONTEST
http://buxxszmania.blogspot.com/2011/11/giveway-lilqarmaa-dari-cik-fa.html