Saturday, November 5, 2011

contest cute dolly atau doodle

Photobucket


Contest dibuka mulai : 26hb Oktober, 2011 
Tutup: 26hb November, 2011


wah.. hadiah memang sangat best! tapi cp malu sebenarnya nak join sebab doodle cp buruk bha.. jadi segan mau masukkan dalam competititon..hahaha
tapi siapa tau cp boleh jadik pemenang ke 6 ka.. atleast dapat sepasang lens kan? lama suda teringin mau dapat lens.. :D

okeh.. cp nih sebenarnya kalau buat doodle memang guna akal dan hati.. sebab cp tak boleh meniru dari mana mana gambar.. cp selalu keliru mau melukis kalau meniru tuh..:)


cp melukis guna paint jer, tiada guna photoshop atau painting software yang lain..
harap doodle cp nih layak untuk bertanding..hahhaa..:P
harap2 ada rezeki.. InsyaAllah.. Amin.. :)

#kalau nak join, klik banner di atas!



9 juta doakan cp menang:

CCICute Design (IP0357198-D) said...

tq join contest cci bha..^_^ wah!!comeynyer..... kira ok la tu cp kan..kan...comey wat.... ok la bha...harap-harap berjaya.. ^_^ good luck...

Cik Purple Pinkypuff said...

@CCICute Design (IP0357198-D): welekm.. :) thanks back..;)

syahirah said...

siap dgn cik ted dye..hehe

Cik Purple Pinkypuff said...

@syahirah: hikhikhik.. malu la.. >,<

aiENn cHAm said...

org lain kalo join contest nk mng no 1 tp awk nk no 6,hehee

nmpk jujur ye disitu ;)

Cik Purple Pinkypuff said...

@aiENn cHAm: hikhikhik.. >,< sy tak perasan pon sy mintak no 6.. :P

MANZARINA said...

terel jugak tu guna paint...hik2

Cik Cempaka said...

comel jer ...dulu CC pun guna paint ajer

CCICute Design said...

http://ccicutewatermark.blogspot.com/2011/11/senarai-nama-contest-cute-dolly-atau.html