Wednesday, November 2, 2011

First Contest : Creative Candid With Buddies


Photobucket



klik banner utk join..

okeh, tema dier creative candid kan... ha jadik, gambar yg aku nak pertaruhkan nih aku dah letak dialog
sket.. sebenarnya takde pon kterang cakap macam tuh.. tp aku sesaja tambah.. hehehe
nak kretif la katakan.. #harap dapat angry bird ke hape kan.. :P

oke, memula, aku malu gak nak letak gmbar nih.. hahaha.. tp menang punya pasal, aku nak try jugak..:D

dan gambar kreatif candid terbaik yg dihasilkan ialah..


hahaha ini betol betol punya candid tau! kterang amik masa raya lalu.. dan pelakon utama yg terlibat dalam drama " aku tersepit ketika dia berpoco-poco" ialah..


hahahahaa cari la sendiri!.. harap menang! :) 

tarikh tutup takde lagi, korang join la cecepat yer!

1 juta doakan cp menang:

Siti Nurazlinda said...

thanks for joining us :) Good luck okayy . btw , linda dan shahmin yang pilih sendiri para pemenang yang layak . takde kena like kat Facebook pun . so , don't worry okayy .