Monday, April 9, 2012

BawalBiru 1st Giveaway

Photobucket
klik banner d atas utk join

Untuk sertai, anda mesti...
1. Buat satu entry ringkas tentang giveaway ini
2. Dalam entry tu mestilah letakkan banner diatas dan link kan ke sini
3. Tag satu atau lebih blogger dan make sure diorang tau
4. Lepastu datang balik sini dan tinggalkan nama dan link entry korang tadi kat Mr Linky widget di bawah
5. Untuk update pasal giveaway ni sila follow blog ni ye ;p


Giveaway ni berakhir pada 8 May 2012 jam 11.59 malam. Pemenang akan dipilih menggunakan random.org. Hadiah bagi pemenang.......jeng.jeng.jeng.

Tudung Bawal Printed 


tag: CIK ROSE CUTE

copy paste 100%.. hahaha.. selamat berjaya buat saya! fighting! :)

0 juta doakan cp menang: