Wednesday, April 4, 2012

Contest "Cantik Bertudung"

Photobucket

click banner kalau nak join..

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :
1. Digalakkan FOLLOW blog Farina .
2. Buat entry Contest "Cantik Bertudung" by Farina Hunny
3. Copy banner + FULL ENTRY( bermula dari SYARAT sampai BEST BY ye ) , then paste kat entry korang tuh .
4. Sertakan  gambar ( LENGKAP BERTUDUNG ) yang korang nak pertaruhkan . MAKSIMUM 3 sahaja :)
5. Gambar yang dipertaruhkan menjadi hak farinahunny.blogspot.com sepenuhnya
5. tag 3 orang kawan , pastikan dorang tau .
6. Link entry korang kat ruangan komen ( KALAU PRIVACY BLOG  , takleh buka , AUTOMATIK  batal )

HADIAH-HADIAH :
FIRST PRIZE ❤ sehelai tudung / selendang ❤ sebuah buku ❤ seutas tasbih❤ brooch❤ ::: FREE sulam manik kat baju kurung :::
SECOND PRIZE ❤ sehelai tudung / selendang❤ sebuah buku❤ seutas tasbih❤ brooch
THIRD PRIZE
❤ sehelai tudung / selendang❤ sebuah buku❤ brooch


NOTES : contest ini diadakan utk sejukkan mata tengok muslimah bertudung :'): contest ini dibatalkan serta merta jika kurang daripada 20 peserta / Farina meninggal dunia sebelum contest ini ditutup :'): hadiah simple saje la keyh  :') di"taja" sepenuhnya oleh Farina: untuk hadiah pertama yg jahitan manik tu , agak leceh la ek :') sspe yg menang tu kne pos baju     korang utk dijahit *100% hasil tangan Farina* . kalau hantar tempah mahal ouh , ni kasi free je taw :')
BEST BY : 30/04/2012 -atau maybe dipanjangkan-

Actually dah lama tak join contest cenggini.. ;) cp segan lorrhhh.. :P tapi tak tau napa tegerak hati nak join.. :P
takpe la, saje bagi meriah kan.. hehehe..






3 version at all! hahaha.. :P

oke, tag kak rose cute, pena lusuh ngan miss Z :)




7 juta doakan cp menang:

Aini Yunus said...

memang sejuk mata mandang tengok cp comel nih...buat la gaya cane pun, cp tetap comel..serius..berbesar hati sgt2 ni..sifu tag nama pena lusuh..tenkiuuuuuu..

Cik Rose Cute said...

thanks tag akak...

Cik Rose Cute said...

thanks tag akak...

Farina Hunny said...

:) thanks for joining . alert for the contest update(s) ❤

Iena Eliena said...

Blogwalking here...
cik iena follow your blog..
follow my blog juga ye(^_~)
www.ienaeliena.com

cweet pinky said...

singgah sini dr segmen y same ^^

~mimisyuuuuuu~ said...

nak rm200??jom sertai contest ni http://mimihazirah.blogspot.com/2012/05/contest-rm-200-bersama-wwwcareeron9com.html