Thursday, May 3, 2012

Clutch Avon Limited Edition dari Kedaikl.com




Photobucket
Alhamdulillah.. Rezeki tuh datang dari Allah SWT kan.. :) baru baru nih cp menang giveaway kat blog INI.. Tak sangka jugak terpilih walaupun entri cp biasa biasa jer.. :) Apa apa pun syukur ke hadrat Illahi.. 




cantek kan.. hee.. ingat boleh kepit clutch ni mcm mak datin.. tp agak besar and boleh memuatkan notebook  kesayangan cp nih.. hehe.. so pasni nak bawak notebook jenjalan, guna beg ni je la..hehe
Hadiah ni di taja oleh KEDAIKL.COM
yang lagi best, penaja ni bermurah hati nak kasi free postage.. Alhamdulillah.. Yela, penganjur kata, postage akan ditanggung oleh pemenang sendiri.. :)

TERIMA KASIH ! :)

0 juta doakan cp menang: